WAAROM IK VOOR EXCELLENTIE GA!


Er is meer nodig om optimale resultaten en succes te halen dan hard werken, kennis en ervaring. Dat vraagt om een keuze om excellent te willen zijn en dat te doen waar je hart ligt. Niet alleen in je denken uitmuntend en gedreven zijn, maar in alles wat en hoe je doet. Zo haal je het beste uit je marketing- en communicatiebudgetten. Daarmee win je aanbestedingen en zet je offertes om in opdrachten. Of maak je het doel van je project binnen de kaders en middelen mogelijk. Die uitdagingen aangaan zorgt voor energie en het bereiken van resultaten of winst leidt tot verrukking en geluk. En daar hou ik van! Daarom ga ik voor excellent zijn en gun het iedereen.

Missie

Vanuit puur vakmanschap en met hart en ziel ga ik op zoek naar die uitmuntende resultaten. Na bijna 25 jaar ervaring weet ik ook dat eerst denken en dan gericht doen zorgt voor het behalen van doelen. Niet met eindeloos denken, praten en lange strategieën op papier zetten, maar met een kort en krachtig plan gericht op resultaat. Door het verbinden van mijn unieke talenten, drive en energie met mijn net zo gedreven netwerk van professionals maakt Pro XLNC ambities waar. Graag samen met jou om zo de uitdaging van de overtreffende trap van resultaat aan te gaan. 

ONTMOET ANGELA!


Bijna 25 jaar werkervaring plus opleidingen op het gebied van marketing, communicatie, projectmanagement (IPMA D), inkoop en aanbestedingen maken Angela tot een inhoudelijk specialist. Samen met haar bevlogenheid, energie, drang naar perfectie en zesde zintuig ontstaat de overtreffende trap naar resultaat. Open en eerlijk durft zij te zeggen waar het op staat en wat er mogelijk is.


> Lees meer

Talenten
Communicatie
Contact

Over Pro XLNC

'Angela voert haar werk altijd zeer professioneel, effectief en klantgericht uit. Ze verbaasde ons steeds weer met haar flexibiliteit en creativiteit. Bovenal hebben we met veel plezier samengewerkt.'

Rolf van Mierlo
Tandarts, Spreker en Zorgondernemer

Contact

Ik ben groot fan van whatsapp en op deze manier ook het beste snel bereikbaar!

T: 06 – 10 14 04 54
E: angela@pro-xlnc.nl

 

Bel of mail mij terug

Invalid Input
Invalid Input