DIT ZEGGEN ANDEREN OVER PRO XLNC

Anja Andres

Directeur-eigenaar Andres CS

"De aanbestedingsgekte in ons land vraagt om helicopterview, analytisch vermogen, kalmte en leiderschap als je wilt inschrijven op basis van de dikke en vaak nodeloos ingewikkelde bestekken. Angela ontwikkelt deze kerncompetenties in razend tempo, staat voor haar organisatie en weet haar collega's te binden en te motiveren om een inschrijving samen met haar team te klaren. Kwaliteit van inhoud en presentatie zijn voor haar leidende principes."


Rolf van Mierlo

Tandarts, Spreker en Zorgondernemer

"Angela heeft meer dan 6 jaar voor ons gewerkt als Office Manager. Zij heeft haar werk altijd zeer professioneel, effectief en klantgericht uitgevoerd. Werkzaam zijn in een trainings en opleidingsinstituut vraagt veel flexibiliteit en creativiteit. Dit waren eigenschappen waar Angela ons steeds weer mee verbaasd heeft. Bovenal hebben we met veel plezier samengewerkt."


Erik de Maijer

Tandarts owner EDM Tandartsen oprichter en inzamelpunt voor THK edelmetalen om borstkankeronderzoek in NL te financieren

"Angela leren kennen als een gedreven persoonlijkheid met oog voor detail. Betrokken en collegiaal is zij in staat het beste in haarzelf en collega's naar boven te halen."


Sabina Rollema

Directeur Karaat Ridderkerk

"Tijdens het fusieproces van Karaat Ridderkerk en Sport en Welzijn Ridderkerk was Angela de verbindende schakel. Zij hield het overzicht op de diverse facetten die bij een fusie aan de orde komen. Angela is gedreven, ambitieus en vasthoudend en gaat voor het best haalbare resultaat."

REFERENTIES


Mensen waarmee ik samenwerk weet ik keer op keer te verbazen met de resultaten. Daar ben ik best trots op! We werkten samen met passie voor organisaties actief op het gebied van:

  • Welzijn (jongerenwerk, vrijwilligerswerk, mantelzorgondersteuning, buurtbemiddeling, opbouwwerk, ouderenwerk, leerwerkbedrijf)

  • Sport (buurtsportcoaches, accommodaties, zwembaden, verenigingsondersteuning, evenementen)

  • Zorg (logopedie, mondzorg en verpleeg- en verzorgingshuis)

  • Grafisch (vormgeving)

Gaan we met elkaar de uitdaging aan om ambities om te zetten in optimale resultaten? Neem contact op!

Talenten
Communicatie
Contact

Contact

Ik ben groot fan van whatsapp en op deze manier ook het beste snel bereikbaar!

T: 06 – 10 14 04 54
E: angela@pro-xlnc.nl

 

Bel of mail mij terug

Invalid Input
Invalid Input