TALENTEN


Waarvoor heb je Pro XLNC nodig?

ZZP-ers, MKB en grotere organisaties biedt Pro XLNC een breed scala aan mogelijkheden. Altijd gericht op samen een excellent resultaat bereiken. Of het nu gaat om strategische adviezen op het gebied van marketing en communicatie of het ontwikkelen van een huisstijl, corporate identity en schrijven van allerlei teksten. Maar ook ondersteuning bij offerte- en aanbestedingstrajecten en evenementen in de rol van projectmanager of het schrijven van een winnende aanbieding zijn talenten die graag voor anderen worden ingezet.

Werkwijze

Gestructureerd en praktisch pakt Pro XLNC voortvarend en effectief vraagstukken aan. Niet vanuit een ‘u vraagt, wij draaien-principe’, maar met een duidelijke eigen kijk op de volgende vakgebieden:

ONTMOET ANGELA!


Bijna 25 jaar werkervaring plus opleidingen op het gebied van marketing, communicatie, projectmanagement (IPMA D), inkoop en aanbestedingen maken Angela tot een inhoudelijk specialist. Samen met haar bevlogenheid, energie, drang naar perfectie en zesde zintuig ontstaat de overtreffende trap naar resultaat. Open en eerlijk durft zij te zeggen waar het op staat en wat er mogelijk is.


> Lees meer

Contact
Communicatie
Talenten

Over Pro XLNC

'De competenties helicopterview, analytisch vermogen, kalmte en leiderschap ontwikkelt Angela in een razend tempo. Kwaliteit van inhoud en presentatie zijn voor haar leidende principes.'

Anja Andres
Directeur-eigenaar Andres CS

Contact

Ik ben groot fan van whatsapp en op deze manier ook het beste snel bereikbaar!

T: 06 – 10 14 04 54
E: angela@pro-xlnc.nl

 

Bel of mail mij terug

Invalid Input
Invalid Input