MARKETING EN BRANDING


Wie ben jij?

Optimale positionering van je organisatie en/of product, je klantenkring uitbreiden of je imago opbouwen vragen om de juiste strategische keuzes. Pro XLNC gaat creatief met jou en je doelstellingen te werk. Met als resultaat een kort, praktisch en concreet marketingplan van waaruit je bedrijfsidentiteit en passende huisstijl vorm gegeven wordt.

EEN MERK IS EEN GEVOEL


Een unieke set van waarden

Met de juiste woorden en toon van elke offerte een opdracht maken of je doelgroep echt bereiken en raken. Dat is een vak apart en waar Pro XLNC sterk in is. Ook is Pro XLNC een uitkomst als jij (tijdelijk) geen tijd hebt om teksten te schrijven of één stijl van schrijven wenst voor je schriftelijke communicatie. Met duidelijke en klantgerichte teksten overtuigt Pro XLNC voor je en scoor je opdrachten. Maar ook raakt zij jouw doelgroepen via pakkende en beeldende teksten voor je online en offline communicatiemiddelen. 

Contact
Communicatie
Talenten

Over Pro XLNC

'Bij Angela moet je zijn voor goed, gedegen en duidelijk advies op gebied van marketing en strategie. Dank voor de prettige en goede samenwerking.'

Terry Wisse
Verenigingsondersteuner Club Support 0180

Contact

Ik ben groot fan van whatsapp en op deze manier ook het beste snel bereikbaar!

T: 06 – 10 14 04 54
E: angela@pro-xlnc.nl

 

Bel of mail mij terug

Invalid Input
Invalid Input