COMMUNICATIE EN PR


Van plan naar uitvoering

Effectieve communicatie raakt je doelgroepen en laat je organisatie zien. Dat gaat verder dan alleen een goede tekst of een mooie visuele vormgeving. Succesvolle communicatie vraagt om een goed doordachte strategie met de juiste mix van online en offline communicatiemiddelen. Gericht op het behalen van je doelen en natuurlijk passend bij je huisstijl en bedrijfsidentiteit. Pro XLNC ondersteunt je bij PR- en communicatiebeleid, het opstellen van communicatieplannen en ontwikkelt werkmethodes en processen. Ook weet Pro XLNC precies hoe je je communicatieplan vertaalt naar een praktische en concrete uitvoering waarbij je communicatiebudget optimaal ingezet wordt. Samen met haar netwerk van gedreven professionals op het gebied van online communicatie, webdesigners en vormgeving vindt uitvoering plaats onder coördinatie van Pro XLNC.

TEKSTSCHRIJVEN


Commerciële teksten en offertes

Met de juiste woorden en toon van elke offerte een opdracht maken of je doelgroep echt bereiken en raken. Dat is een vak apart en waar Pro XLNC sterk in is. Ook is Pro XLNC een uitkomst als jij (tijdelijk) geen tijd hebt om teksten te schrijven of één stijl van schrijven wenst voor je schriftelijke communicatie. Met duidelijke en klantgerichte teksten overtuigt Pro XLNC voor je en scoor je opdrachten. Maar ook raakt zij jouw doelgroepen via pakkende en beeldende teksten voor je online en offline communicatiemiddelen. Pro XLNC schrijft de volgende commerciële teksten:

  • Persberichten
  • Webteksten
  • Brochures en flyers
  • Standaardbrieven en e-mailberichten
  • Offerteteksten
Contact
Communicatie
Talenten

Over Pro XLNC

'Angela voert haar werk altijd zeer professioneel, effectief en klantgericht uit. Ze verbaasde ons steeds weer met haar flexibiliteit en creativiteit. Bovenal hebben we met veel plezier samengewerkt.'

Rolf van Mierlo
Tandarts, Spreker en Zorgondernemer

Contact

Ik ben groot fan van whatsapp en op deze manier ook het beste snel bereikbaar!

T: 06 – 10 14 04 54
E: angela@pro-xlnc.nl

 

Bel of mail mij terug

Invalid Input
Invalid Input